Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Zira Centar

Šoping mania

pogledajte sve

15.04.2013

Zira Shopping Center uskršnja shopping avantura

Treća po redu shopping avantura, koju po tradiciji organizuju Zira Shopping Center i magazin Gloria, ovaj put održaće se u periodu od 15. aprila do 4. maja 2013. godine. Dvadeset četiri prodajna mesta u Zira Shopping centru, omogućili su svojim vernim kupcima povlašćenu kupovinu, uoči predstojećih praznika, sa popustom do 30%.

U magazinu GLORIA koji je u prodaji od 15. aprila, insertovana je duplerica sa 24 kupona koje možete iskoristiti do 4. maja. U trećoj po redu shopping avanturi, učestvuju Diopta, Fresh Express, Bomar, Laguna, OFY Toy Land, Gospođica, Baby Land, Martini Vesto, Calzedonia, Intimissimi, Chronograph, Urban Jungle, Navigare, Gigatron, Jasmin, Hendy, Office Shoes, Pharma Prima, Blue Rose, restoran Piccolo, Stefanel, Coincasa, Bogner i Hotel Zira. Više detalja o popustima i artiklima koji su uključeni u ovu akciju, u novom broju magazina Gloria u ponedeljak 15. aprila.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 26.10.2014 Brend Sugarfree u Zira Shopping mall-u
U u Zira Shopping mall-u otvorena je nova prodavnica poznatog casual brenda Sugarfree namenjenog pre svega damama.
 - 17.07.2014 Zira Shopping Mall letnje sniženje cena do 70%
U Zira Shopping Mall-u počelo je veliko letnje sniženje cena brendova: Calzedonia od 30 do 50% na kolekciju leto 2014, Navigare do 30%..... Saznajte sve detalje
 - 16.12.2013 Novogodišnja shopping avantura u Ziri sa magazinom Gloria
Kupovinom novog broja magazina Gloria dobijate na poklon 24 kupona za kupovinu sa popustima u prodajnim objektima u Zira Shopping Centru.