Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Zira Centar

Šoping mania

pogledajte sve

06.10.2010

Antica Murrina unikatni nakit od stakla

Brend Antica Murrina predstavio je novu kolekciju nakita od stakla sezonu jesen – zima 2010/2011. godina. Nova kolekcija nakita, ovog italijanskog brenda,  se zasniva na tradiciji i eksperimentisanju, glamuru i svestranosti. Duge i kratke ogrlice, jednostruke ili multiplicirane, predviđene su da se nose same, ili u kombinaciji sa narukvicom i minđušama. Novost u kolekciji je i stilizovani broš koji je napravljen tako da se nosi kao deo ogrlice, ili samostalno.
Brendovi - Atnice Murrine unikatni nakit od stakla
Svaki od proizvoda Antica Murrine rađen je ručno, veštim rukama majstora koji ga obrađuju, dajući mu jedinstven izgled. Struktura i oblikovanje svakog komada ne mogu se ponoviti, pa je samim tim i unikatan. Nakit brenda Antica Murrine možete pronaći u prodajnim salonima Orchestra Grupe u Zira Centru i Robnim kućama Beograd.

Brendovi - Atnice Murrine unikatni nakit od stakla
 

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 26.10.2014 Brend Sugarfree u Zira Shopping mall-u
U u Zira Shopping mall-u otvorena je nova prodavnica poznatog casual brenda Sugarfree namenjenog pre svega damama.
 - 17.07.2014 Zira Shopping Mall letnje sniženje cena do 70%
U Zira Shopping Mall-u počelo je veliko letnje sniženje cena brendova: Calzedonia od 30 do 50% na kolekciju leto 2014, Navigare do 30%..... Saznajte sve detalje
 - 16.12.2013 Novogodišnja shopping avantura u Ziri sa magazinom Gloria
Kupovinom novog broja magazina Gloria dobijate na poklon 24 kupona za kupovinu sa popustima u prodajnim objektima u Zira Shopping Centru.