Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

28.04.2011

Zlatarna Celje u Ušće Shopping Centru

U Ušće Shopping Centru u Beogradu, Zlatarna Celje 02. maja 2011. godine otvoriće novi prodajni obejkat sa velikim izborom nakita od belog i žutog zlata sa dragim i poludragim kamenjem, kao i srebra visokog kvaliteta pod robnom markom Lencia. Koncepcija prodaje u ovoj radnji se razlikuje u odnosu na ostale maloprodajne objekte Zlatarne Celje.
Brendovi - Zlatarna Celje u Ušće Shopping Centru
Zlatarna Celje UŠĆE SC je zamišljena kao jedini wedding centar u Srbiji, gde možete da na jednom mestu pronađete preko 500 modela burmi visokog kvaliteta, za svačiji ukus. Takođe, imate mogućnost personalizacije burmi sa prigodnom porukom Vama dragoj osobi, a većina modela burmi može da se uradi i u platini.
Brendovi - Zlatarna Celje u Ušće Shopping Centru
U okviru promocije prodavnice Zlatarna Celje UŠĆE SC, u toku prvih 7 dana od otvaranja svi kupci ostvariće popust pri kupovini od 10%. Takođe, prvih 10 kupaca, čija vrednost kupovine bude iznosila iznad 20.000 dinara, na poklon će dobiti šampanjac punjen listićima 23-tro karatnog zlata.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.