Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

12.01.2011

Zimske radosti ispred Ušće Shopping Centra

Kao novi centar grada Ušće Shopping Center, mesto sjajne kupovine ali i dobrog provoda i zabave, ove je zime još jednom otvorio trg za sve posetioce i građane. Tokom zimskih dana, na prostoru ispred šoping centra, svi ljubitelji klizanja na ledu moći će besplatno da kližu na otvorenom klizalištu, ali i da uživaju u brojnim drugim aktivnostima specifičnim za zimske dane. Na Ušće zimskom trgu možete se počastiti toplim napicima, palačinkama, pecivima, kao i kuvanim kukuruzom raznih ukusa a pored uživancije na klizalištu  deca mogu da se provedu u pravom malom centru zabave - specijalno konstruisanom Dečijem gradu koji se nalazi na platou ispred istočnog ulaza. Dečji grad  predstavlja prvi gradić za decu u Srbiji, a inspirisan je čuvenom Diznilend postavkom. U  ovom čarobnom gradu, deca su u prilici da se druže i zabavljaju sa našim poznatim glumcima,  da  plove gusarskim brodom, obiđu velelepni zamak Deda Mraza, ili da posete kuću Ivice i Marice.
Brendovi - Zimske radosti ispred Ušće Shopping Centra
Pored besplatnog klizališta, ljubitelji zimske rekreacije u prilici su da odmere snage u prvom natkrivenom terenu za karling u Srbiji smeštenim ispred šoping centra. Karling teren otvoren je svaki dan od 12 do 20 sati, dok su večernji sati rezervisani za mečeve i dodatne promocije. Besplatni časovi karlinga održavaju se svakog dana od 16 do 20 sati, dok trenigne vodi pet trenera sa sertifikatima Svetske karling federacije i troje instruktora sa nacionalnom licencom.

Brendovi - Zimske radosti ispred Ušće Shopping Centra

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.