Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

04.03.2011

Ušće Shopping Center nagrađuje za 8. mart

Povodom Dana žena, koji ove godine proslavlja svoju stogodišnjicu, UŠĆE Shopping Centar i radio Naxi pripremili su jedinstveno iznenađenje za sve svoje posetioce. Unapređenjem koncepta internog UŠĆE Shopping radija realizovanog u saradnji sa radio stanicom Naxi, svi posetioci UŠĆA biće u prilici da obraduju svoje najmilije ličnom radijskom porukom, a ovoga puta, svoju omiljenu žensku osobu, i to za 8. mart 2011. godine. 
Brendovi - Ušće Shopping Center nagrađuje za 8. mart
U periodu od 05. do 07. marta 2011. godine, na osmomartovskom pultu u prizemlju UŠĆA, svi posetioci moći će da ostave radijsku poruku za svoju jedinstvenu žensku osobu: suprugu, sestru, majku, drugaricu ili devojku, i na taj način prirede joj specijalno iznenađenje. Šest najorginalnijih poruka biće emitovano na UŠĆE Shopping radiju powered by Naxi, a autori tih poruka imaće priliku da 8. marta uživo u programu Naxi radija kažu svojoj omiljenoj ženskoj osobi zašto je baš ona posebna.
Brendovi - Ušće Shopping Center nagrađuje za 8. mart
UŠĆE Shopping Centar će za 8. mart dame obradovati malim poklonima, a 6 pobedničkih parova, zahvaljujući UŠĆU i Naxi-ju, čekaće specijalno iznenađenje zbog koga će dugo pamtiti ovaj 8. mart: osmomartovska večera u UŠĆU za dvoje kao i paket poklona za dame. Pored ovog, povodom 8. marta sve posetioce u UŠĆE Shopping Centra očekuju i posebne ponude poznatih svetskih i domaćih brendova koji su u ponudi ovog šoping centra.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.