Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

06.04.2012

Ušće Fashion Night

Za sve one koji vole modu i uživaju u dobroj garderobi, Ušće Shopping Center je pripremio poseban užitak. U nedelju, 08. aprila, za sve posetioce Ušća biće organizovane tri izuzetno atraktivne revije na kojima će biti predstavljene najnovije odevne kombinacije mnogobrojnih svetskih brendova iz kolekcije proleće/leto 2012. godine.

Zanimljive i moderne odevne kombinacije, iskričave i vesele boje, kao i dezeni u trendu, biće zaštitni znaci revija Freestyle Sensation, Work Playground i Diva Sessions. Na prvoj reviji Freestyle Sensation, koja će početi u 17.30 časova, biće predstavljeni najnoviji sportski i urbani brendovi. Na reviji Work Playground, od 18.30 časova, manekeni će prošetati brendove namenjene zaposlenima, ali i onima koji vole ležernost i udobnost, kao i sportsko-elegantni stil. U reviji pod nazivom Diva Sessions, od 19.30 časova, svi koji vole večernju, elegantniju garderobu moći će da uživaju u odličnom izboru kvalitetnih, jednostavnih, živopisnih i treperavih tkanina.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.