Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

22.12.2010

Ušće Christmas Story - rasprodaje i popusti

U susret novogodišnjim praznicima i božićnim radostima u Ušće Shopping Centru počela je sezona velikih zimskih rasprodaja koje će trajati do 15. februara 2011. godine. Svi posetioci UŠĆE SC uživaće u vreme praznika u prijatnoj i veseloj atmosferi omiljene šoping destinacije i u bogatoj ponudi brojnih prodavnica koje uz popuste, akcije i poklone uz kupovinu nude i brojne pogodne načine plaćanja.

Ušće Christmas Story

U saradnji sa magazinom Story, Ušće je za sve posetioce rezervisao petak 24. decembar 2010. godine za Late Shopping Night pod nazivom Ušće Christmas Story, manifestaciju koja će uz najavu zimskih rasprodaja sa sjajnim popustima i idejama za novogodišnju kupovinu imati i zabavni karakter, u vremenu od 10 časova do ponoći. Tako će svi prodajno-uslužni objekti u UŠĆE SC te večeri biti otvoreni sve do ponoći, a pored astro i make-up kutka, biće organizovana i nagradna igra sa izborom za najbolji novogodišnji poklon kupljen u UŠĆU uz sjajne nagrade!

Za animaciju prisutnih angažovani su Stefan Milenković i Vlatko Stefanovski, koji će održati pravi mini koncert u TC Ušću, sa početkom u 19h. Od 20h nastupaju Sevdah Baby, DJ Mirko & DJ MEEX.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.