Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

28.03.2011

TC Ušće II rođendan i shopping day

Ušće Shopping Centar povodom drugog rođendana šoping centra, u četvrtak 31. marta 2011. godine će za sve svoje posetioce organizovati celodnevni Shopping Day sa brojim popustima, raznovrsnim akcijama i iznenađenjima. Bogat zabavni program povodom rođendanske proslave počeće u 19 časova sa mini-koncertima i nastupima:
    Nine Radojičić, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji,
    grupe MVP koji će izvesti svoj veliki hit Celu noć i celi dan,
    čuvenog beogradskog bluz benda Zona B,
    beogradskog DJ-a MKDSL,
    kvarteta Studio Alektik i specijalnih gostiju iznenađenja.  Kao najveći i najposećeniji šoping centar u Srbiji, novom nagradnom igrom koja počinje upravo na rođendan, Ušće želi da svojim posetiocima pruži nezaboravna iskustva kroz putovanja do dalekih destinacija iz snova. Tako će najsrećnije posetioce u okviru nagradne igre, Ušće odvesti do 7 novih svetskih čuda, obradovati ih novim automobilom Hyundai IX35 ali i Ipod nano uređajima7 svetskih čuda koji će srećni dobitnici posetiti su Koloseum u Rimu, Čičen Ica, Rio De Žaneiro i poseta Hristosu Iskupitelju, put u Kinu i obilazak Kineskog zida, put u Peru (poseta Maču Piču istorijskom nalazištu), put u Petru (Jordan), put u Indiju (poseta Tadž Mahalu).

Pogledajte detaljan spisak popusta, kao i uvek samo na portlau brendovi.net

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.