Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

30.04.2012

Story shopping groznica u TC Ušće - 04. maj

U Ušće Shopping Centru u petak 04. maja 2012. godine počinje, sada već tradicionalna, shopping groznica u organizaciji časopisa Story i TC Ušća. Od 17 do 22 časa u Ušće SC imaćete mogućnost da u okviru Story shopping groznice pronađete proizvode svojih omiljenih brendova po nižim cenama do 70%. Na sniženju će se naći proizvode brendova odeće, obuće, donjeg veša, aksesoara i drugih. Posebnu pažnju privlači kupovina sa poznatim ličnostima u kojoj će uživati prijavljeni i nagrađeni posetioci, koji za mogućnost kupovine sa poznatima treba da se prijave na web prezentaciji časopisa Story

Od 19 časova svi zainteresovani moći će da učestvuju u UŠĆE Eurovision karaoke takmičenju i tako osvoje brojne vredne nagrade, ali i da uvesele prisutne posetioce. Povodom trećeg rođendana UŠĆE SC najsrećniji posetioci dobiće tri putovanja za sedam dana za dve osobe. Svečanom dodelom poklon putovanja u pravoj fešti biće obeležen završetak rođendanskog meseca UŠĆE SC u petak, 4. maja u 20.30 u holu šoping centra.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.