Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

10.05.2012

Stilizuj se u Ušću za maturu

Stil magazin i Ušće shopping center organizuju akciju Stilizuj se u Ušću! do 21. maja 2012. godine, u kojoj će maturanti imati priliku da dobiju vredan vaučer od 750 evra za nezaboravan šoping. Svi zainteresovani maturanti mogu učestvovati u akciji Stilizuj se u Ušću! tako što će na facebook strani Stil magazina ili Ušće shopping centra napraviti svoju idealnu matursku kombinaciju kroz FB aplikaciju koja nosi ime ove akcije. Na facebook stranama Stil magazina i Ušće shopping centra pogledajte uputstvo kako da osmislite idealan stajling za veče koje ćete zauvek pamtiti.
brendovi - Stilizuj se u Ušću za maturu
Vaša odabrana kombinacija biće objavljena na facebook-u, a najveći broj like-ova izabraće deset finalista. Modni žiri Stil magazina i broj poena koji maturant osvoji u aplikaciji odlučiće 21. maja dva pobednika, koji osvajaju vaučer od 750 evra za šoping iz snova. Da bi ste povećali šansu da Vaša kombinacija dođe u top 10, posetite radnje u Ušću i informišite se o cenama Vaših izabranih artikala, jer to može direktno da utiče na broj poena koji se osvaja. Ali, to nije sve! Ako vaša maturska kombinacija osvoji najviše poena i like-ova u toku jednog dana, možete biti pobednik dana i osvojiti vredan poklon.
 

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.