Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

27.11.2012

Šoping sa ličnim stilistom u Ušće Shopping Centru

Prvi put u Srbiji svim zainteresovanim posetiocima Ušće Shopping Centra na raspolaganju će biti lični stilista pri kupovini svakog ponedeljka od 03. decembra, u periodu od 16 do 20 časova. Poznata modna blogerka Zorana Jovanović biće tu za sve one koji imaju nedoumice u odabiru pravog komada garderobe ili kod slaganja boja, a moći će da računaju na njene savete kako da naprave najbolju odevnu kombinaciju i odaberu pravu boju ili materijal. Ujedno, ona će sve kupoholičare upoznati i sa trenutnim svetskim modnim trendovima. Svi zainteresovani potrebno je da rezervišu termin unapred, pošaljite e-mail na usceshopping@gmail.com, i navedite pol, godište, priliku za koju se spremate, i okvirni budžet koji planirate da potrošite u kupovini.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.