Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

23.07.2011

Pandora nakit u Ušće Shopping Centru

Brend Pandora otvorio je svoju novu, treću po redu, prodavnicu nakita u Beogradu. Svi ljubitelji ovog brenda moći će od sada u prizmelju Ušće Shopping Centra da pronađu neke od proizvoda kao što su narukvice, ogrlice, minđuše, privesci ... od zlata i srebra. Prodajni objekti Pandora nakita koji su otovreni prošle godine, nalaze se u Delta City šoping centru i Kolarčevoj uluci broj 12, o čemu ste već imali priliku da pročitate na Vašem portalu o brendovima.

brendovi - Pandora nakit u Ušće Shopping Centru

Brend Pandora, nastao je 1982. godine u Danskoj, kada je i postao veoma poznat među ljubiteljima nakita, posebno po svojim pravljenim narukvicama sa privescima koji se izrađuju u više od 800 modela od najkvalitetnijeg srebra i 14 karatnog zlata. Danas se nakit brenda može pronaći u 47 zemalja sveta na šest kontinenata, na preko 10.000 prodajnih mesta. Iz ponude brenda Pandora izdvajamo sledeće kolekcije nakita: Moments, Stories, Compose, LovePods, Liquid Silver.

brendovi - Pandora nakit u Ušće Shopping Centru

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.