Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

29.01.2011

Montevideo, Bog te video u TC Ušće

Uz druženje sa glavnim glumcina iz filma Montevideo, Bog te video i poklonima iznenađenja, u beogradskom bioskopu Kolosej u Ušće Shopping Center-u, obeležiće se velika gledanost ovog ostvarenja. Posle pet nedelja od prikazivanja, film Montevideo, Bog te video, u režiji Dragana Bjelogrlića, će dostići gledanost od 250.000 gledalaca.
Brendovi - Montevideo, Bog te video u TC Ušće, 250 hiljada gledalaca
Tim povodom će, u nedelju 30. januara 2011. godine, u periodu od 16 do 18 časova, u bioskopu Kolosej velika gledanost ovog filma biti obeležena susretom sa publikom. Na tom susretu biće prisutni glumci koji tumače glavne uloge – Miloš Biković, Petar Strugar, Danina Jeftić, Nina Janković i Predrag Vasić. Svi zainteresovani posetioci bioskopa Kolosej u Ušće Shopping Center-u će tada imati prilike da provedu vreme sa glumcima i dobiju poster filma sa njihovim autogramima, dok će oni koji tog dana budu imali najviše sreće dobiti i specijalni poklon iznenađenja.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.