Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

11.06.2011

Leto na Naxi plaži ispred Ušće SC!

Pesak, ležaljke, suncobrani, ligeštuli, kofice… prava plaža u Beogradu. Zvuči zanimljivo! Zar ne? Naxi radio se pobrinuo da svi Beograđani vrele letnje dane provedu u dobroj zabavi i veseloj atmosferi i to na Naxi plaži, ispred Ušće Shopping Centra. Svakog dana, od 15. juna do 31. jula 2011. godine, od 10 časova očekuje vas bogat program na Naxi plaži. Ambijent kao u najpopularnijim svetskim letovalištima, uz baldahine, suncobrane, ležaljke i najbolju muziku sa Naxi radija dočaraće vam pravu letnju zabavu.
brendovi - Leto na Naxi plaži ispred Ušće SC!
Samo na Naxi plaži možete se oprobati u različitim aktivnostima koje su za sve posetioce potpuno besplatne. Svakog dana na Naxi plaži ispred Ušće SC očekuju vas takmičenja u najpopularnijim sportovima: odbojci na pesku i košarci, zahvaljujući kojima ćete se, lako i zabavno, dovesti u top formu za ovo leto. U ovome će vam pomoći i časovi plesa i fitnesa, kao i poseban beauty corner gde će poznati stručnjaci davati savete i gde će vas razmaziti luksuznim masažama. Mame i tate uživaće gledajući svoje mališane u posebnom kutku za decu sa igraonicom, animatorima i predstavama. Oni veštiji idealno mesto za provod pronaći će u gejming zoni gde će moći da se oprobaju i u mini golfu, stonom tenisu i fudbalu. Za sve modne sladokusce pripremili smo modne revije najpoznatijih brendova a najveće iznenađenje biće koncerti omiljenih pevača koje svakodnevno slušate na Naxi radiju.

brendovi - Leto na Naxi plaži ispred Ušće SC!

Detaljan program pogledajte na sledećem linku - Leto na Naxi plaži ispred Ušće SC!

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.