Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

12.09.2013

Lady fair ovog vikenda u Ušće SC

Još samo dva dana ostalo je do početka drugog Lady fair-a – sajma za žene, koji će obeležiti predstojeći vikend ispred shopping centra Ušće. Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju. Posetioci će 14. i 15. septembra 2013. godine, od 10 do 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Lady fair-u.

Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju  – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Dame će uživati i u pesmi i igri na bini, raznovrsnom i veoma zanimljivom programu u Ženskom kutku, druženju sa stručnim licima iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene, a očekuje ih još dosta uživanja poput nagradnih igara, vrednih nagrada, poznatih ličnosti i još dosta toga. Veliko interesovanje posetiteljki je za kreativne radionice u kojima u interakciji sa drugim damama i stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.