Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

08.10.2011

Fashion Night u Ušće Shopping Centru

Svi ljubitelji mode i zabave imaće priliku da uživaju u revijama najnovijih kolekcija brojnih brendova u Ušće Shopping Centru, a za sve posetioce pripremljena su mnogobrojna iznenađenja i nezaboravan provod. Tradicionalna modna manifestacija UŠĆE Fashion Night biće organizovana 16. oktobra u prizemlju UŠĆE Shopping Centra, u okviru ovogodišnjeg 19. Fashion Selection-a.
brendovi - Fashion Night u Ušće Shopping Centru
Tokom ove večeri, biće predstavljene najnovije odevne kombinacije iz kolekcije jesen/zima 2011/12. godine i najnoviji trendovi mnogobrojnih svetskih brendova zastupljenih u Ušće SC. Za sve ljubitelje mode i dobre zabave, Ušće Shopping Centar, kao ovogodišnji centar modnih dešavanja, je pripremio tri modne revije najpopularnijih brendova. Na reviji Fun & Groove koja počinje u 17 časova, biće predstavljeni brendovi pretežno sportskog i urbanog stila. Modele brendova, koji zastupaju business casual i funky asortiman za svakodnevne obaveze, školu, fakultet i opuštenije izlaske, posetioci će moći da vide na reviji Work & Play od 18 sati, a svi koji vole elegantniji koncept i svečanije modele uživaće u reviji Glitz & Glam, koja počinje u 19 časova.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.