Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

05.04.2011

Fashion night in Ušće Shopping Center

Ušće Shopping Center, najposećeniji šoping centar u zemlji i omiljena destinacija brojih posetilaca za kupovinu i zabavu organizuje veliki prolećni modni spektakl pod nazivom Fashion night in Ušće Shopping Center, u okviru ovogodišnjeg 18. Fashion Selection-a. Svi ljubitelji mode biće u prilici da u nedelju 17. aprila 2011. godine, u novom centru grada, uživaju u tri modne revije:
            •    Fresh kick
            •    Funky business 
            •    Feel the Fame
tokom kojih će biti prikazane najnovije odevne kombinacije iz kolekcije proleće-leto 2011. mnogobrojnih modnih brendova iz Ušće Shopping Centra. Revije će biti održane u prizemlju Ušće Shopping Centra, na glavnom trgu.
Brendovi - Fashion night in Ušće Shopping Center
Pored ove svojevrsne svečanosti u čast novih kolekcija, Ušće SC i modna agencija Select pozivaju sve mladiće i devojke da, kroz učešće u Ušće fashion radionicama koje će biti organizovane u Ušće tokom prve dve nedelje aprila, budu učesnici ovogodišnjeg prolećnog modnog spektakla u Ušće. Najbolji učesnici, odabrani od strane stručnog žirija, dobiće i ekskluzivnu priliku da 17. aprila prošetaju modnom pistom u Ušće SC, rame uz rame sa profesionalnim manekenima. Prijava za budi Ušće model

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.