Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

11.04.2011

Dodatni popusti Pink taksija za posetioce TC Ušće

Ušće Shopping Cneter i Pink taksi služba potpisali su ugovor o saradnji u skladu sa kojim će svi posetioci Ušće SC moći da se voze po još povoljnijim uslovima. Pored redovnog popusta na poziv Pink taksija, svi posetioci Ušća su u prilici da iskoriste mogućnost dodatnog popusta na poziv u iznosu od 10%, vezanog za usluge prevoza Pink taksijem na relaciji od i do Ušće Shopping Centra. Usluga se može koristiti svakodnevno u periodu od 9 do 01 časova.
Brendovi - Dodatni popusti Pink taksija za posetioce TC Ušće
U okviru ove saradnje, Pink taksi služba priprema liniju novih i udobnijih vozila, što predstavlja dodatnu pogodnost za sve korisnike ove usluge. Pošto su vozila Pink taksi parkirana na -1 nivou garaže Centra, potrošači će, odmah po samom završetku kupovine i provoda, bez izlaganja nepovoljnim vremenskim uslovama ili dugotrajnom čekanju, moći da koriste Pink taksi službu.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.