Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

31.01.2011

Dani Zaljubljenih u Ušće Shopping Centru 2011

Jedinstvena manifestacija koja slavi ljubav i romantična osećanja Dani zaljubljenih u Ušću održaće se od 01. do 14. februara 2011. godine u UŠĆE Shopping Centru na radost svih zaljubljenih posetilaca i onih koji nekoga vole.

Brendovi - Dani Zaljubljenih u Ušće Shopping Centru

Tokom Dana zaljubljenih, UŠĆE Shopping Center organizuje nagradno on-line takmičenje za najbolju ljubavnu poruku. Slanjem zanimljivih i originalnih odgovora na večno pitanje: Šta je ljubav? putem website UŠĆE Shopping Centra ili ostavljanjem poruke u „ljubavnom ćošetu“ u prizemlju Ušće SC, mogu se osvojiti vredne nagrade: romantični vikend za dvoje, nagradni vaučer za kupovinu u UŠĆU za nju i njega i  vaučeri za romantičnu večeru. Učesnici će svoje poruke moći da prijavljuju od 01. do 10. februara, da glasaju za svoje favorite 11. i 12. februara, a imena onih koje su posetioci UŠĆE websajta ocenili najvišim ocenama i koji su osvojili romantične nagrade, biće objavljena na dan zaljubljenih, 14. februar 2011. godine.
Brendovi - Dani Zaljubljenih u Ušće Shopping Centru
A za one koji budu želeli da saznaju šta im prognozira Kupidon tu je i UŠĆE točak sudbine koji mogu zavrteti i osvojiti UŠĆE poklone. Zaljubljeni studio Naxi radija koji će iz ljubavnog ćošeta, u prizemlju UŠĆE SC, emitovati program, pružiće priliku posetiocima da se druže sa poznatim ličnostima i da učestvuju u kvizu Tajanstveni glas. Voditeljka programa Naxi radija Jelena Barać, razgovaraće sa slušaocima o ljubavi i pomagati im u odabiru poklona za voljenu osobu.

Dve nedelje zanimljivih interaktivnih radosti za sve one kojima je ljubav u srcu, ujedno su i dani tokom kojih posetioci omiljene šoping i zabavne destinacije u Srbiji mogu uživati u finalnim danima zimskih rasprodaja.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.