Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

17.12.2010

Brend kozmetike Lush u Ušće Shopping Centru

Ponuda Ušće Shopping Center-a bogatija je za još jedan poznati svetski brend kozmetike Lush, koji dolazi iz Velike Britanije, a posluje širom sveta. Lush porodicu proizvoda čine originalni ručno izrađeni sapuni, kupke, maske, kreme za lice i telo, regeneratori i šamponi za kompletnu negu tela. Svi Lush proizvodi napravljeni su po licenciranoj recepturi isključivo od prirodnih sastojaka i nisu testirani na životinjama.

Brendovi - Brend kozmetike Lush u Ušće Shopping Centru
Proizvodi brenda Lush su sačinjeni samo od pažljivo biranih i najefikasnijih sastojaka poput: ulja brazilske ruže, esencijalnog ulja bergamota, sojinog mleka, afričkog biljnog putera, ekstrakta tigrastog ljiljana i drugi, a Lush je i verovatno jedina kompanija na svetu koja upotrebljava pravi ekstrakt iz macerata jasmina (koji je skuplji od zlata) u pristupačnim proizvodima za kupanje. Proizvodi ovog brenda dostupni su u preko 40 zemalja širom sveta, a od sada i na I spratu Ušće Shopping Center-a.

Brendovi - Brend kozmetike Lush u Ušće Shopping Centru
 

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.