Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

31.10.2010

Grazia Shopping Night Ušće - 5. novembar

Zbog izuzetno velikog interesovanja, u petak 05. novembra 2010. godine od 19 do 3 sata posle ponoći, pred nama je nova NOĆ IZNENAĐENJA - Grazia Shopping Night Ušće - special edition. Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, izdavačka kompanija Attica Media i magazin Grazia organizuju tradicionalnu manifestaciju Grazia Shopping Night koja se ovoga puta održava u Shopping Centru Ušće. Sve popuste i sniženja Grazia Shopping Night možete saznati samo na portaluu Brendovi.net -  Grazia Shopping Night Ušće SVI POPUSTI.
Brendovi - Grazia Shopping Night Ušće: 5. novembar 2010. godine popusti od 10 do 70%
Fantastične nagrade (putovanja za dve osobe, parfem od 1 litra, itd.), zabava za najmlađe (klovnovi, žongleri, kostimirani igrači), astrološki i fitness korner, specijalni beauty spektakl i besplatno šminkanje za sve dame i još mnoštvo zanimljivih sadržaja!!! Od ponoći, na svečanoj Grazia bini, počinje muzički štimung u kome učestvuju Dragan Vujić-Vujke, Ivana Knežević, Katarina Gojković, Milena Vasić.  Zagrevanje se nastavlja u ritmu osamdesetih sa DJ Fanaticom, kao i specijalnim koncertom Marine Perazić i mnogim drugim muzičkim iznenađenjima !!
Brendovi - Grazia Shopping Night Ušće: 5. novembar 2010. godine popusti od 10 do 70%
Zahvaljujući generalnom sponzoru manifestacije Alpha Bank, program će biti izuzetno bogat muzičkim i scenskim efektnim nastupima. Ušće Šoping Centar će u petak biti u znaku  jedinstvene modne šoping fešte kakva se dešava samo u velikim svetskim šoping centrima.

SVI POPUSTI !!! Grazia Shopping Night Ušće - special edition popusti od 10 do 70%!!

 

Napomena:  Celokupan sadržaj je objavljen u sklopu saradnje portala Brendovi.net i časopisa Grazia.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.