Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: UŠĆE Shopping Center

Šoping mania

pogledajte sve

06.02.2013

Brend Lindex u Ušće SC

Lindex je poznati švedski brend koji se nalazi u samom vrhu proizvođača kvalitetne i trend garderobe, i pratećeg asortimana. Inspirativne modne kolekcije koje Lindex prezentuje, kreirane od strane sopstvenih  dizajnera, prate najnovije modne trendove i mogu se nositi u svakoj prilici. Prodajni koncept brenda Lindex pokriva veliki dijapazon kvalitetnih, modnih proizvoda za savremenu ženu, kvalitetnu i raznovrsnu ponudu za decu, kao i za punije dame. Pored toga, u Lindex asortiman ubrajaju se donji veš i čarape od najboljih materijala, kao i prateći aksesoar aktuelnog dizajna, i sve to po pristupačnim cenama.

Od samog osnivanja davne 1954. godine, Lindex nastavlja sa rastom sve do danas, kada broji preko 450 prodavnica, u 15 zemalja širom sveta. Od 07. februara 2013. godine proizvode ovog brenda možete pronaći u prizemlju šoping centra Ušće.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 12.09.2014 Ušće šoping festival - popusti i zabava
Ušće Shopping Center i magazin Story organizuju veliki šoping festival sa popustima i nizom događaja i zabave, samo 27. i 28. septembra 2014. godine.
 - 13.05.2014 Novi brend u Ušće SC: Original Marines
Brend Original Marines otvara novu prodavnicu u Ušće Shopping Centru od 19. maja 2014. godine!
 - 03.03.2014 Dan žena u Ušće SC
Besplatne usluge šminkera, manikira i frizera, edukacija o ženskom zdravlju ... očekuju sve dame, ali i ostale koji posete Ušće SC od 6. do 8. marta.