Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

09.04.2011

Trka na štiklama u Delta City centru 2011

Cosmpolitan i Delta City i ove godine, kao i prethodnih, organizuju tradicionalnu Trku na štiklama za sve dame. Trka je zakazana za 15. april 2011. godine u 17 časova, ispred šoping centra Delta City, a propozicije su: štikla minimalne visine 8 cm, a maksimalne širine 2 cm, kao i to da imate više od 18 godina i da niste profesionalna atletičarka. Dama koje najbrže stigne u štiklama dobija nagradu od 1.000 eura, za samo njen šoping snova.
Brendovi - Trka na štiklama u Delta City centru 2011
Pored toga, dodeliće se nagrada i za najbolji stajling po oceni žirija, kako bi i one, nešto sporije Cosmo dame, dobile priliku da osvoje nagradu. Pobednica u ovoj kategoriji, takođe dobija 1.000 eura za šoping. Po završetku trke, provod ćete moći da nastavite u Delta City Shoes Day šopingu, gde će se po promotivnim cenama naći cipele poznatih brendova u obuće u ponudi šoping centra Delta City. Prijava za Trku na štiklama traje do 15. aprila, a možete se prijaviti na sledećem linku - Trka na štiklama u Delta City centru 2011.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.