Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

06.11.2011

Modni festival Katapult u šoping centru Delta City


Modni festival Katapult održaće se od 11. do 13. novembra 2011. godine od 10 do 22 časa u šoping centru Delta City. Podstaknut velikim uspehom oktobarskog Katapulta, koji je ugostio oko sto neafirmisanih umetnika i dizajnera, organizator festivala Pero Art Centar obogatio je jedanaesto, novembarsko izdanje mnogim novitetima. Delta City će tokom 11, 12 i 13. novembra biti centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.
brendovi -  Modni festival Katapult u šoping centru Delta City
Trodnevni festival Katapult okupiće oko 150 izlagača koji će posetiocima predstaviti maštovitu, inspirativnu i unikatnu ponudu nakita, modnog asesoara, odeće i obuće. Na prodajnoj izložbi biće prikazane cipele, torbe,broševi, ogrlice, minđuše, majice, haljine, rajfovi koji će začiniti vaš stil i izdvojiti vas od ostalih. Program Katapulta upotpuniće modna revija koja će biti održana tokom festivala! Manekenke agencije Fashion Glam R’n’R, na nesvakidašnjoj reviji poneće modele učesnika novembarskog modnog festivala.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.