Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

19.02.2012

Katapult Home u šoping centru Delta City

Nove ideje za vaš enterijer, klasični i moderni elementi, unikatni  dekorativni predmeti – deo su  onoga što ćete pronaći na festivalu  Katapult Home u Delta City šoping centru od 25 do 26. februara 2012. godine. Katapult Home  okupiće preko 50 umetnika koji se bave dizajniranjem  i izrađivanjem predmeta za kuću. Oni će se posetiocima predstaviti  smela i neodoljiva rešenja za opremanje i uređivanje stambenog prostora - od krupnih komada nameštaja do detalja koji prostoriji daju lični pečat.
brendovi - Katapult Home u šoping centru Delta City
Dekorisanje enterijera je prilika da transformišete životni prostor u dom - inspirišite se neobičnim nameštajem, lampama, satovima, vitražima, skulpturama, ogledalima i posuđem koje će učesnici izlagati tokom dvodnevne manifestacije. Katapult Home je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje autora iz oblasti  industrijskog dizajna i unutrašnje arhitekture, zanatlija, hobista i entuzijasta iz oblasti primenjene umetnosti.  Pero Art Centar u saradnji sa časopisom Enterijer  ovim dešavanjem  želi da široj javnosti približi stvaralaštvo domaćih autora i na neposredan način publici predstavi  maštovit, originalan i funkcionalan dizajn.
brendovi - Katapult Home u šoping centru Delta City
 

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.