Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

18.11.2011

Hello Kitty u Beogradu!

U šoping centru Delta City u subotu 19. novembra 2011. godine u 10 časova svečano će biti otvorena prodavnica brenda igračaka  Hello Kitty 1, specijalizovane za prodaju isključivo brend igračaka Hello Kitty  japanske kompanje Sanri. Na sam dan otvaranja u novoj prodavnici na I spratu tržnog centra u lokalu 240 Hello Kitty1 je spremio poklon, a to je popust od 20% na sav asortiman: nakit, garderoba, torbe, novčanici, tehnika, igračke, školski pribor, knjige, plišane lutke, predmeti za kuću, i još puno toga.
brendovi - Hello Kitty u Beogradu!
Hello Kitty  je jedan od najpopularnijih brendova u svetu je nastao 1974. godine kao simbol na novčaniku u Japanu, preko animirane serije postaje popularan kod dece, dok svojim širenjem preko različitih vrsta proizvoda postaje popularan modni trend celoj populaciji.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.