Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

16.09.2012

Hair fair u šoping centru Delta City

Hair fair će se održati od 18. do 20 septembra 2012. godine od 10h do 22h u organizaciji Pero Art Centra i Delta City-ja. Festival Hair fair će se premijerno održati na našim prostorima po ugledu na prestižne međunarodne hair show sajmove. Cilj ovakvog festivala je da javnosti predstave i promovišu saloni za negu kose kao i distributeri nekih od najpoznatijih frizerskih proizvoda.

Među učesnicima će se naći kompanije koje imaju linije preparata za kosu, frizerske akademije kao i radnje sa opremom za frizerske salone. Manifestaciju će obeležiti i takmičenje za zaštitno lice frizerskog salona Hairlovers, koji će dodeliti nagradu poslednjeg dana festivala. Prepustite se stručnjacima koji će  praviti frizure  i davati savete o nezi kose.  

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.