Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

15.03.2013

Dečija obuća Ciciban u šoping centru Delta City

Ciciban dečija anatomska obuća je od 15. marta 2013. godine dostupna u okviru šoping centra Delta City. Ciciban obuća je izrađena od prirodnih materijala po najvišim tehnološkim standardima i u saradnji sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti ortopedije i fizijatrije, namenjena je za zdrav i pravilan razvoj dečjih stopala. Tradicionalni Ciciban-ov kvalitet ponovo je i ove sezone u koraku sa aktuelnim modnim trendovima i sa veselim dezenima koje deca vole. Svetle prolećne boje prirodnih i pastelnih nijansi, moderni dizajn, natpisi, detalji u obliku cvetića, srca i mašni, ukrasni štep i sjajni materijali čine jednistvenom Ciciban kolekciju za proleće/leto 2013. godine.

Povodom otvaranja u periodu od 15. do 17. marta aktuelan je popust od 10% na sve artikle kao i akcija na Ciciban patike do 50% popusta.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.