Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

27.03.2015

Dani Italije u Delta City šoping centru

Četvrti put u šoping centru Delta City ljubitelji italijanske mode imaće priliku da uživaju u jedinstvenom duhu ove zemlje, u okviru manifestacije Made in Italy - 28. i 29. marta 2015. godine. Tokom trajanja manifestacije radnje i brendovi sa italijanskom garderobom će biti obeleženi nalepnicama Made in Italy i u njima će moći da se ostvare popusti. Među brendovima koji će ponuditi dodatne pogodnosti su Benetton, Yamamay, Geox, Carpisa, Concept, Barbolini i Via spiga i drugi.

Čast da otvori tradicionalnu manifestaciju, u subotu, od 12 do 13:30 sati, imaće poznata italijanska pevačica Kristina per Marche koja će izvesti čuvene italijanske evergrin hitove, dok će najmlađi na početku drugog dana, u nedelju, u isto vreme, uživati u zabavnoj predstavi “To je moja muzika” – glumci kroz muziku i skečeve animiraju decu i podstiču ih na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju, a sve u duhu Italije, njene muzike, kulture i tradicije.

Trupa Venecijanskih karnevalista posetiće Delta City u subotu, 28. marta, od 13 do 14 časova. Posetioci će imati priliku da pogledaju njihov defile, uživaju u originalnim kostimima i osete se bar na trenutak kao deo ovog čuvenog karnevala.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.