Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

28.03.2013

Dani Italije u Delta City šoping centru

U šoping centru Delta City 30. i 31. marta 2013. godine očekuju vas Dani Italije. Na jednom mestu u okviru ovog centra imaćete mogućnost da uživate u čarima Italije, da isprobate specijalitete sa ovog područja, kao i da uživate u italijanskoj muzici. Pored zanimljivog programa očekuju vas i popusti. Pronađite nalepnicu Made in Italy na izlogu radnje i ulepšajte sebi dan šopingom!

Prvog dana publici će biti predstavljena kulinarska radionica i italijanska gastronomija, koncerti filmske i poznate italijanske muzike, kao i predstava za najmlađe Špageti i Pavaroti. Drugog dana manifestacije akcenat će biti na modi- biće organizovano takmičenje između stilista, kreatora i modnih blogera, kao i prezentacija najnovijih kolekcija poznatih italijanskih brendova koje posetioci mogu pronaći u šoping mall-u Delta City. Završnicu oba dana obeležiće odlična muzika i popularni italo-disko uz koji će posetioci sa brojnim igračima moći i da zaigraju.

Izvor: www.blic.rs

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.