Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

16.05.2012

Dani enterijera u šoping centru Delta City

Svi koji iskustvo opremanja enterijera žele da upotpune zadovoljstvom pravog shoppinga imaju jedinstvenu priliku da na jednom mestu, na predstojećoj izložbi Dani Enterijera, koja će se u Delta City-ju održati od 18. do 21. maja 2012. godine, pronađu sve za svoj dom iz snova. Na izložbi će biti predstavljeno preko 200 eksponata renomiranih domaćih proizvođača i distributera svetski poznatih brendova, ali i unikatni dekorativni predmeti primenjenih umetnika koji se bave dizajniranjem i izradom predmeta za kuću.
brendovi - Dani enterijera - Delta City, 18–21. maj
Od komadnog nameštaja, rasvete, kamina, nameštaja za dnevne sobe, krovnih prozora koje je dizajnirao poznati svetski dizajner Karim Rašid, do kupatila i baštenskog nameštaja, posetioci Delta City-ja će imati priliku da  za svoj enterijer odaberu proizvode koji su u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Uz široku ponudu i cene koje se kreću od low cost, pa do proizvoda koji nose oznaku luxurious, za sve one koji ne žele da lutaju i žele da nađu nešto drugačije, Dani Enterijera  u Delta City-ju su glavni putokaz da istog trenutka budu na pravom mestu.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.