Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

06.12.2011

Brend satova Fullspot u Beogradu

Brend satova Fullspot od sada je dostaupan i u Beogradu, na I spratu šoping centra Delta City! Ova mlada i inovativna italijanska kompanija lansirala je svoj prvi brend O clock koji je predodređen da postane kultni, zbog svoje jednostavnosti, korisnosti i naravno dizajna. O clock su satovi koji se sastoje od mehanizma u više boja i različitih kolekcija i silikonske narukvice u 21 boji.
brendovi - Brend satova Fullspot u Beogradu
O clock namenjen je mladim i dinamičnim ljudima koji vole jednostavnost i promene, tačnije svima koji se tako osećaju. Jednostavan, neobičan, elegantan, zanimljiv...O clock može biti baš po vašoj meri i ukusu! Veliki izbor boja i njihovih kombinacija pruža vam mogućnost da napravite sat koji ćete prilagoditi svojoj odevnoj kombinaciji, prilici, raspoloženju. Izmixujte svoj O clock, više od 500 kombinacija. Satovi su sa silikonskom narukvicom, 21 boja, vodootporni i antialergijski. Dostupni u tri veličine: S, M, L.
brendovi - Brend satova Fullspot u Beogradu
 

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.