Brendovi - cipele, torbe, odeca, katalog, kupovina, popusti, soping
Akcije
Sve akcije
Najčitanije akcije u poslednjih mesec dana

Brendovi koje možete naći u objektu: Delta City

Šoping mania

pogledajte sve

12.11.2010

Adidas šansa - postani nosilac lopte Lige šampiona

Povodom utakmice koju će 23. novembra 2010. godine u okviru Lige šampiona igrati Partizan i Šahtjor, adidas, kao sponzor FK Partizan,  organizovao je specijalni kviz. Samo jedan mališan će postati  ZVANIČNI  NOSILAC  LOPTE koju će predati glavnom sudiji UEFA , pre samog početka utakmice.
 Brendovi - Adidas šansa: postani nosilac lopte Lige šampiona
Pravo učešća u kvizu  imaju mališani (i devojčice i dečaci) od 10 do 14 godina koji dođu u adidas prodavnicu  gde će dobiti stiker sa KODOM. Mališani treba da ukucaju SMS KOD koji se nalazi na stikeru i da se prijave za učestvovanje u kvizu takođe putem SMS-a. Tada dobijaju povratnu poruku sa detaljnim opisom učestvovanja. Pobednik je onaj ko najbrže odgovori na sva pitanja.

Na raspolaganju su adidas brend prodavnice u Beogradu (Knez Mihailova, TC Delta City i TC Ušće) i prodavnice Sport Vision KIDS (TC Delta City i TC Ušće). Akcija počinje u subotu, 13. novembra  i trajaće do sledećeg petka, 19. novembra 2010 .godine kada će  zvanično biti proglašen  pobednik.

Ostale novosti u vezi ovog tržnog centra

 - 27.03.2015 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas popusti na određene italijanske brendove i dobra zabava
 - 03.07.2014 Nova Jasmin parfimerija u šoping centru Delta City
U subotu 05. jula u šoping centru Delta City se otvara Jasmin parfimerija, a povodom otvaranja sve kupce očekuje popust na celokupan asortiman. Saznajte sve detalje!
 - 26.03.2014 Dani Italije u Delta City šoping centru
Ovog vikenda u šoping centru Delta City očekuju vas Dani Italije, sa popustima na italijanske brendove Bata, Benetton, Geox... i sa mnogo zabave.